• CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img
  • CN img

PODMÍNKY PROGRAMU

  • Věk 18 až 35 let
  • Možnost pracovat minimálně po dobu 4-6 měsíců a znát datum, ke kterému budeš schopni začít pracovat.
  • Předchozí pracovní zkušenost není podmínkou. Výhodou je však zkušenost v pohostinství a/nebo customer service.
  • Hledáme komunikativní, pracovité a nadšené uchazeče.
  • Splňujete vízové podmínky (viz níže)

PŘIHLAŠOVACÍ PROCES

  1. Získej Working Holiday vízum. Neváhej se nám ozvat o pomoc s podáním žádosti (viz níže).
  2. Navštiv tento odkaz k podání přihlášky.
  3. Vyplň a dodej všechny potřebné dokumenty včetně platby. Přečti si a podepiš smlouvu.
  4. Ozveme se ti ohledně sjednání pohovoru.
  5. Vyber si pracovní pozici a zaměstnavatele z naší nabídky.

Přihlášky do programu přijímáme celoročně. Je potřeba se přihlásit minimálně 8 týdnů před zamýšleným datem nástupu do práce.

WORKING HOLIDAY VÍZUM

S udělením Working Holiday víza se pojí tyto podmínky:

  • Toto vízum ti umožní žít a pracovat v Kanadě po dobu až 12 měsíců. Toto vízum je multiple entry.
  • Working Holiday vízum lze získat jen 1x v životě a musí ti být 18-35 let v době podání žádosti.
  • Cena za vízum je $250 CAD + $85 CAD za Biometrics check.
  • Musíš mít finanční rezervu alespoň $2.500 CAD ve chvíli příjezdu do Kanady k pokrytí tvých výdajů.
  • Přihlášky se podávají skrz oficiální web International Experience Canada (IEC):  https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/iec.html?country=cze
  • K podání žádosti budeš potřebovat Výpis z rejstříku trestů.
  • Ujisti se, že jsou všechny vyplněné údaje správné, abyste se vyhnuli případným průtahům či zamítnutí žádosti. Pokud uděláš chybu a žádost bude zamítnuta, tak nemáš nárok na navrácení uhrazených poplatků a musíš začít novou žádost od začátku. 
  • Zpracování žádosti může trvat delší dobu (zpravidla 8-12 týdnů). 
  • Musíš poskytnout čitelnou kopii tvého pasu. Pas musí být v době podání žádosti platný a jeho platnost musí být až do příjezdu a Kanady a následného odjezdu. Pracovní povolení nebude vydáno na delší období, než je platnost pasu. V pase musí být pro vízum volná stránka.
  • Je potřeba přiložit tvou fotku v digitální podobě. Nejlépe aktuální průkazovou fotografii ve o rozměru 35mm x 45mm.
  • Všechny výše uvedené informace jsou platné k říjnu 2018.

Pokud splňuješ výše uvedené požadavky a jsi připravený/á na neopakovatelnou životní zkušenost, tak je program Work Experience Canada pro tebe tím pravým!

Po přijetí tvé přihlášky se ti ozveme, abychom probrali další postup.